najbolja ulja italije

Zuppa pavese

Zuppa pavese

Evo jednog laganog i brzog recepta da odmorite nakon jake praznične trpeze.

Sastojci:

1 litar bistre supe

4 kriške prženog hleba ili tosta

4 jaja

malo parmezana     

1 kašika Carapelli ekstradevičanskog maslinovog ulja

Priprema:

U vatrostalne činije sipajte supu, stavite hleb, dodajte esktra devičansko maslinovo ulje, razbijte po jedno jaje i kratko zapecite u rerni. Pre služenja pospite supu parmezanom.

 


logo

O nama

Ideja sajta Najbolje iz Italije je da Vam predstavimo kolevku renesanse na sasvim nov način. Da sa Vama podelimo ono najkvalitetnije što dolazi iz ove divne zemlje: proizvode, recepte, savete, tradiciju, italijanske velikane i zanimljivosti koje će Vam otvoriti sasvim nove vidike da još više zavolite ovu „elegantnu čizmicu“.

Kontakt