najbolja ulja italije

Zimska teleća čorba sa maslinama

Zimska teleća čorba sa maslinama

Ova jako ukusna čorbica je sve što vam je potrebno za snežne dane.

Sastojci:

500 g teletine bez kostiju

2 glavice crvenog luka

2 čena belog luka

200 g šargarepe

2 kašike Mutti duplo koncentrovanog paradajza u tubi (možete poručiti OVDE)

250 g Il Capitano zelenih maslina bez koštica (možete poručiti OVDE)

so, biber

Priprema:

Isečeni luk izdinstajte na laganoj vatri, pa zatim dodajte šargarepu isečenu na kolutiće i teletinu isečenu na kockice. Sve lagano dinstajte, pa dodajte začine. Kuvajte na laganoj vatri oko 45 minuta, dodajući po malo vode. Dodajte masline i beli luk i paradajz sos. Kuvajte još 15 minuta.


logo

O nama

Ideja sajta Najbolje iz Italije je da Vam predstavimo kolevku renesanse na sasvim nov način. Da sa Vama podelimo ono najkvalitetnije što dolazi iz ove divne zemlje: proizvode, recepte, savete, tradiciju, italijanske velikane i zanimljivosti koje će Vam otvoriti sasvim nove vidike da još više zavolite ovu „elegantnu čizmicu“.

Kontakt