najbolja ulja italije

Sočne Rumo taljatele sa limunom

Sočne Rumo taljatele sa limunom

Limun nije samo za deserte i napitke stvoren. Isprobajte ovaj recept i uverite se kako se ova citrusna aroma savršeno slaže i sa italijanskom pastom.

Sastojci:

 

Priprema:

U proključalu vodu stavite testeninu, posolite, dodajte malo ulja i kuvajte. Kuvanu testeninu procedite i vratite u lonac u kome ste je kuvali. Sipajte pavlaku u činiju, dodajte jaja, sok i koru limuna, pa sve dobro promešajte. Potom posolite i pobiberite, prelijte vruću testeninu i još malo zajedno propržite.


logo

O nama

Ideja sajta Najbolje iz Italije je da Vam predstavimo kolevku renesanse na sasvim nov način. Da sa Vama podelimo ono najkvalitetnije što dolazi iz ove divne zemlje: proizvode, recepte, savete, tradiciju, italijanske velikane i zanimljivosti koje će Vam otvoriti sasvim nove vidike da još više zavolite ovu „elegantnu čizmicu“.

Kontakt