najbolja ulja italije

Rummo penne rigate sa paradajzom i bosiljkom

Rummo penne rigate sa paradajzom i bosiljkom

Ukoliko ste se “umorili” od praznične trpeze probajte recept koji smo danas izdvojili za vas.

Sastojci:

 

Priprema:

U veliku šerpu skuvajte testenine, pa ih ostavite da se procede i prohlade. Na zagrejanom esktra devičanskom maslinovom ulju prodinstajte Mutti passata, beli luk, crni luk, bosiljak, so i biber po ukusu. Dinstajte oko desetak minuta na srednjoj vatri. Isceđenu testeninu prelijte sosom, dekorišite sitno seckanim listovima bosiljka i narendajte parmezan.


logo

O nama

Ideja sajta Najbolje iz Italije je da Vam predstavimo kolevku renesanse na sasvim nov način. Da sa Vama podelimo ono najkvalitetnije što dolazi iz ove divne zemlje: proizvode, recepte, savete, tradiciju, italijanske velikane i zanimljivosti koje će Vam otvoriti sasvim nove vidike da još više zavolite ovu „elegantnu čizmicu“.

Kontakt