najbolja ulja italije

Rolnice sa patlidžanom i piletinom

Rolnice sa patlidžanom i piletinom

Brzo se pripremaju, a njihov ukus se dugo pamti…

Sastojci:

Priprema:

Patlidžan operite, osušite i isecite na tanke režnjeve. Potom ih posolite i ostavite pet minuta da puste sok.

Prosušen patlidžan pržite na vrelom ekstra devičanskom maslinovom ulju, pa ostavite na kuhinjskom papiru da se dobro procedi.

Pileće grudi operite i isecite na tanke režnjeve, posolite ih, pobiberite i stavite na režanj patlidžana. Potrebno je urolovati i pričvrstiti ih drvenim čačkalicama. Rolnice stavite u tavu za pečenje, prelijte Mutti pasatom i narendanim rikota siom, pa ih pecite dok meso ne omekša.

Služite ih tople. Prijatno!


logo

O nama

Ideja sajta Najbolje iz Italije je da Vam predstavimo kolevku renesanse na sasvim nov način. Da sa Vama podelimo ono najkvalitetnije što dolazi iz ove divne zemlje: proizvode, recepte, savete, tradiciju, italijanske velikane i zanimljivosti koje će Vam otvoriti sasvim nove vidike da još više zavolite ovu „elegantnu čizmicu“.

Kontakt