najbolja ulja italije

Rižoto sa kobasicom

Rižoto sa kobasicom

Uz kašiku pasiranog paradajza napravićete savršenstvo od ovog jela.

Sastojci:

1 šolja Riso Gallo pirinča

2 kobasice

½ glavice crvenog luka

½ l goveđeg bujona

1 kašika Mutti pasatta

1 kašika parmezana

1 praziluk

3 čena belog luka

začinsko bilje po ukusu

1 kašika Carapelli ekstra devičanskog maslinovog ulja

Priprema:

Na ekstra devičanskom maslinovom ulju prodinstajte sitno seckani crveni luk i praziluk. Kada porumene dodajte usitnjeni beli luk. Potom dodajte kobasice, pa pirinač i sve prelijte goveđim bujonom. Pred kraj dodajte začine i kašiku pasiranog paradajza. Pospite parmezanom i mirođijom.


logo

O nama

Ideja sajta Najbolje iz Italije je da Vam predstavimo kolevku renesanse na sasvim nov način. Da sa Vama podelimo ono najkvalitetnije što dolazi iz ove divne zemlje: proizvode, recepte, savete, tradiciju, italijanske velikane i zanimljivosti koje će Vam otvoriti sasvim nove vidike da još više zavolite ovu „elegantnu čizmicu“.

Kontakt