najbolja ulja italije

Rižoto sa četiri vrste sira

Rižoto sa četiri vrste sira

Danas je idealan dan da se počastite ovako bogatim ukusima.

Sastojci:

1 šolja Riso Gallo Risotto Pronto 4 vrste sira

50 gr gauda sira

50 gr parmezana

50 gr mozzarelle

50 gr gorgonzole

2 kašike Carapelli il Frantolio Extra Virgine maslinovog ulja

1 luk

so, biber

Priprema:

Na ekstra devičanskom maslinovom ulju izdinstajte sitno seckani crni luk dok ne omekša. Potom dodajte pirinač i kratko prodinstajte dok ne dobije staklasti izgled. Dodajte malo po malo vode dok pirinač ne bude gotov. Potom dodajte narendane sireve i mešajte dok se ne otope.


logo

O nama

Ideja sajta Najbolje iz Italije je da Vam predstavimo kolevku renesanse na sasvim nov način. Da sa Vama podelimo ono najkvalitetnije što dolazi iz ove divne zemlje: proizvode, recepte, savete, tradiciju, italijanske velikane i zanimljivosti koje će Vam otvoriti sasvim nove vidike da još više zavolite ovu „elegantnu čizmicu“.

Kontakt