najbolja ulja italije

Posna salata Nicoise

Posna salata Nicoise

U vreme posta želeli biste lagan, izbalansiran obrok, pogodan i za poneti na posao? Naša preporuka – nisuaz salata, ovoga puta bez jaja.

Potrebno:

 

Priprema:

Sitno iseckan beli luk pomešajte sa Carapelli ekstra devičanskim maslinovim uljem i Basso aceto balzamikom. U činiji pomešajte pola tako priremljenog dresinga sa iseckanim listovima zelene salate i pomešajte. Potom dodajte kuvani krompir isečen na kockice, boraniju ili grašak, paradajz takođe iseckan na kockice i La perla tunjevinu. Sve sastojke lagano promešati i preliti ostatkom dresinga. Po želji možete dodati i svežu rukolu.

 


logo

O nama

Ideja sajta Najbolje iz Italije je da Vam predstavimo kolevku renesanse na sasvim nov način. Da sa Vama podelimo ono najkvalitetnije što dolazi iz ove divne zemlje: proizvode, recepte, savete, tradiciju, italijanske velikane i zanimljivosti koje će Vam otvoriti sasvim nove vidike da još više zavolite ovu „elegantnu čizmicu“.

Kontakt