najbolja ulja italije

Pizzaiola

Pizzaiola

Ostalo vam je mesa od praznika? Evo najboljeg italijanskog načina da ga iskoristite.

Sastojci:      

300 g  kuvano ili pečeno meso   

2 kašike Carapelli ekstra devičanskog maslinovog ulja

2 čena belog luka  

300 g Mutti pelat 

peršun, oregano, majčina dušica           

so i biber po ukusu

Priprema:

Na ekstra devičanskom maslinovom ulju zagrejte beli luk, peršun, origano i majoran, dodajte paradajz, komade mesa, so i biber i kuvajte dok paradajz ne omekne.


logo

O nama

Ideja sajta Najbolje iz Italije je da Vam predstavimo kolevku renesanse na sasvim nov način. Da sa Vama podelimo ono najkvalitetnije što dolazi iz ove divne zemlje: proizvode, recepte, savete, tradiciju, italijanske velikane i zanimljivosti koje će Vam otvoriti sasvim nove vidike da još više zavolite ovu „elegantnu čizmicu“.

Kontakt