Pasulj na toskanski način
Koliko je ovih dana važno ostati kod kuće, toliko je podjednako bitno ojačati svoj imunitet. Uz ovaj toskanski recept, okrepićete organizam a i boravak u kuhinji učiniti zabavnijim.
Sastojci:
300 g pasulja
3 glavice luka
500 g Mutti pelata (možete poručiti OVDE)
1/2 kašičice Azucar Demero smeđeg šećera (možete poručiti OVDE)
2 kašike Carapelli ekstra devičanskog maslinovog ulja (možete poručiti OVDE)
1 kašičica origana
2 šolje iseckanog peršuna
so, biber
Priprema:
Paulj potopite dva sata, pa ga zatim kuvajte u slanoj vodi i kada bude skuvan, oceditie. Na ekstra devičanskom maslinovom ulju propržite iseckan crni luk. Dodajte pelat, smeđi šećer i pasulj, origano, so i biber i sve kuvajte na vrlo tihoj vatri oko 20 minuta. Na kraju dodajte peršun.