najbolja ulja italije

Pasta sa brokolijem

Pasta sa brokolijem

Uživajte u početku nedelje na pravi način. Mi imamo recept za to.

Sastojci:

1 pakovanje Rummo fuzila

1-2 glavice brokolija

4-5 čena belog luka

Carapelli ekstra devičansko maslinovo ulje

parmezan

so, biber

 

Priprema:

Skuvajte testo al dente, s tim što se par minuta pre kraja dodajte i brokoli. Pre ceđenja odvojite šolju tečnosti od kuvanja. Proceđenu testeninu i brokoli vratite u šerpu u kojoj su kuvani, a u kojoj je prethodno kratko propržen beli luk na maslinovom ulju, dobro promešajte pa dodajte malo rendanog parmezana, so i biber, i na kraju tečnost od kuvanja. Služite odmah, toplo, uz posipanje parmezanom.


logo

O nama

Ideja sajta Najbolje iz Italije je da Vam predstavimo kolevku renesanse na sasvim nov način. Da sa Vama podelimo ono najkvalitetnije što dolazi iz ove divne zemlje: proizvode, recepte, savete, tradiciju, italijanske velikane i zanimljivosti koje će Vam otvoriti sasvim nove vidike da još više zavolite ovu „elegantnu čizmicu“.

Kontakt