najbolja ulja italije

Pasta s mlevenim mesom

Pasta s mlevenim mesom

Naš današnji predlog za lagan i ukusan ručak.

Sastojci:

500 g Rummo penne

400 g mlevenog mesa

4 glavice crnog luka

4 čena belog luka

suvi biljni začin

100 ml Mutti pelat

 

Priprema:

Sitno iseckajte luk i prodinstajte ga, dodajte meso začine, prelijte vodom i dinstajte oko pola sata, na tihoj vatri uz dolivanje vode. Dodajte pelat i kuvajte još desetak minuta.

Skuvanu i oceđenu pastu umešajte u sos.


logo

O nama

Ideja sajta Najbolje iz Italije je da Vam predstavimo kolevku renesanse na sasvim nov način. Da sa Vama podelimo ono najkvalitetnije što dolazi iz ove divne zemlje: proizvode, recepte, savete, tradiciju, italijanske velikane i zanimljivosti koje će Vam otvoriti sasvim nove vidike da još više zavolite ovu „elegantnu čizmicu“.

Kontakt