najbolja ulja italije

Italijanski humus

Italijanski humus

Italijani su malo izmenili originalan recept za humus i napravili kombinaciju za zdrav i fit obrok.

Sastojci:

400 g belog pasulja (iz konzerve)

50 g sušenog paradajza

2 kašike Carapelli ekstra devičanskog maslinovog ulja

2 kašike limunovog soka

1 kašičica origana

Priprema:

Pasulj iscedite i stavite u blender. Sušeni paradajz isecite na sitno pa dodajte pasulju. Dodajte sve ostale sastojke i blendirajte dok ne dobijete ujednačenu smesu. Pre serviranja držite u frižideru.


logo

O nama

Ideja sajta Najbolje iz Italije je da Vam predstavimo kolevku renesanse na sasvim nov način. Da sa Vama podelimo ono najkvalitetnije što dolazi iz ove divne zemlje: proizvode, recepte, savete, tradiciju, italijanske velikane i zanimljivosti koje će Vam otvoriti sasvim nove vidike da još više zavolite ovu „elegantnu čizmicu“.

Kontakt