najbolja ulja italije

Italijanska piletina

Italijanska piletina

Bogat ručak atraktivnih kombinacija ukusa je naš predlog za današnji dan.

Sastojci:

3-4 komada piletine bez kostiju

1 glavica luka

1 paprika

so i biber

par crnih maslina

malo Carapelli ekstra devičanskog maslinovog ulja

200 ml Mutti sosa

Priprema:

Luk isecite na kockice i propržite na malo ekstra devičanskog maslinovog ulja. Piletinu isecite na kocke i dodajte luk. Potom dodajte i začine i sve propržite.

Papriku isecite na kockice i dodajte mesu. Potom dodajte paradajz sos i masline. Propržite još malo. Možete služiti uz pirinač ili pastu.


logo

O nama

Ideja sajta Najbolje iz Italije je da Vam predstavimo kolevku renesanse na sasvim nov način. Da sa Vama podelimo ono najkvalitetnije što dolazi iz ove divne zemlje: proizvode, recepte, savete, tradiciju, italijanske velikane i zanimljivosti koje će Vam otvoriti sasvim nove vidike da još više zavolite ovu „elegantnu čizmicu“.

Kontakt