najbolja ulja italije

Brze pljeskavice od tunjevine

Brze pljeskavice od tunjevine

Ovaj recept idealan je za zdrav, proteinski i niskokalorični ručak, koji se veoma jednostavno i brzo priprema. U kombinaciji sa crnim hlebom, napravite pravi burger koji možete poneti na posao.

Sastojci:

 

Priprema:

Zagrejte rernu na 200 stepeni celzijusovih.

U posudu prvo stavite tunjevinu, pa redom sve ostale sastojke sa spiska. Na veliki pleh stavite papir za pečenje i poprskajte ga blago maslinovim uljem. Od smese napravite pljeskavice i ređajte ih na pleh na maloj udaljenosti.

Pecite oko pola sata, okrenuvši ih nakon 15 minuta lagano i na drugu stranu.


logo

O nama

Ideja sajta Najbolje iz Italije je da Vam predstavimo kolevku renesanse na sasvim nov način. Da sa Vama podelimo ono najkvalitetnije što dolazi iz ove divne zemlje: proizvode, recepte, savete, tradiciju, italijanske velikane i zanimljivosti koje će Vam otvoriti sasvim nove vidike da još više zavolite ovu „elegantnu čizmicu“.

Kontakt