najbolja ulja italije

Bezglutenske špagete sa pasiranim paradajzom

Bezglutenske špagete sa pasiranim paradajzom

Recept veoma jednostavan za pripremu, sastavljen od pristupačnih sastojaka, biće spas u poslednji čas svima koji su osetljivi na gluten a žele dobro izbalansiran i ukusan obrok.

Sastojci:

 

Priprema:

Na ekstra devičanskom maslinovom ulju propržite crni luk, potom dodajte beli luk, začine, belo vino, Mutti passata u briku i ravnu kašiku mešavine začina. Pri samom kraju dinstanja dodajte prezle i kašiku ekstra devičanskog maslinovog ulja. Posebno skuvane i oceđene špagete, umešajte u sos, kratko prokuvajte i služite.


logo

O nama

Ideja sajta Najbolje iz Italije je da Vam predstavimo kolevku renesanse na sasvim nov način. Da sa Vama podelimo ono najkvalitetnije što dolazi iz ove divne zemlje: proizvode, recepte, savete, tradiciju, italijanske velikane i zanimljivosti koje će Vam otvoriti sasvim nove vidike da još više zavolite ovu „elegantnu čizmicu“.

Kontakt