Bezglutenske špagete sa pasiranim paradajzom
Recept veoma jednostavan za pripremu, sastavljen od pristupačnih sastojaka, biće spas u poslednji čas svima koji su osetljivi na gluten a žele dobro izbalansiran i ukusan obrok.
Sastojci:
- 1 pakovanje Rummo Spaghetti Gluten Free
- 1 pakovanje Mutti passata u briku
- 2 glavice crnog luka
- 3 čena belog luka
- 2 dl belog vina
- peršun, origano, bosiljak, biber
- Carapelli ekstra devičansko maslinovo ulje
Priprema:
Na ekstra devičanskom maslinovom ulju propržite crni luk, potom dodajte beli luk, začine, belo vino, Mutti passata u briku i ravnu kašiku mešavine začina. Pri samom kraju dinstanja dodajte prezle i kašiku ekstra devičanskog maslinovog ulja. Posebno skuvane i oceđene špagete, umešajte u sos, kratko prokuvajte i služite.