najbolja ulja italije

Bezglutenske pene

Bezglutenske pene

Pasta bez glutena može biti preukusna ako se vodite ovim receptom.

 

Sastojci:

1 pakovanje Rummo penne gluten free

1 ljubičasti luk

300 g piletine

300 ml Mutti passata

Bosiljak

Ybarra ekstra devičansko maslinovo ulje

 

Priprema:

Ljubičasti luk iseckajte na kockice i propržite ga na esktra devičanskom maslinovom ulju. Nakon što je luk dobio zlatno-smeđu boju, dodajte piletinu i pržite dok i ona ne dobije zlatno-smeđu boju. Potom dodajte paradajz i bosiljak. Posolite po ukusu.

U međuvremenu stavite pastu da se kuva. Kada pasta bude kuvana, dodajte je piletini i dobro je promešajte. Pastu pospite parmezanom.


logo

O nama

Ideja sajta Najbolje iz Italije je da Vam predstavimo kolevku renesanse na sasvim nov način. Da sa Vama podelimo ono najkvalitetnije što dolazi iz ove divne zemlje: proizvode, recepte, savete, tradiciju, italijanske velikane i zanimljivosti koje će Vam otvoriti sasvim nove vidike da još više zavolite ovu „elegantnu čizmicu“.

Kontakt