Slani recepti
Ćuretina iz paca
02.01.2019.Iako smo za Božić navikli da jedemo drugačiju vrstu mesa, ćuretina je više nego odličan specijalitet koja zaslužuje posebno mesto na vašoj trpezi. Sastojci: 1 kg ćuretine 50 g mlevenih badema 1 kašika meda 2 dl C arapelli ekstra devičanskog maslinovog ulja (poručiti OVDE ) Priprema: Meso isecite na komade, posolite i ostavite da odstoji šest sati. Pomešajte med sa bademima i time premažite svaku šniclu ćuretine. Nalijte ekstra...
OpširnijePraznični rolat od svinjetine
23.12.2018.Praznična trpeza ne može proći bez mesnih gurmanluka, a mi vam predlažemo jedan jako ukusan rolat.
OpširnijeTaljatele sa sosom od sardina
15.12.2018.Pasta i morske delicije ponos su Mediterana. Spojite ova dva sastojka i dobićete pravu čaroliju.
OpširnijeSlani sufle
09.12.2018.Ukoliko ste u trci sa vremenom a pojeli biste nešto ukusno i hranljivo, ovo je idealan recept za vas. Sastojci: 1 pakovanje Rummo paste – oblik po želji (poručite OVDE ) 1 glavica crnog luka 1 pakovanje Il Capitano tunjevine (poručite OVDE ) kukuruz iz konzerve 1 pavlaka 1 jaje parmezan so i biber po ukusu Priprema: Testeninu skuvajte i dobro ocedite. U međuvremenu u dubljem tiganju prodinstajte crni luk. Dodajte kukuruz i tunjevinu. Sjedinite sastojke iz tiganja sa...
OpširnijeKaserola od krompira i crvenog sočiva
01.12.2018.Ovo toplo jelo bez mesa zagrejaće vas u hladnim danima 2 kašike Ybarra ulja od koštica grožđa (poručite ga OVDE ) 1 crni luk 1 čen belog luka 500 g krompira 2 šargarepe 1 koren peršuna 100 g crvenog sočiva 2 kašike kurkume 1 l vode so, biber po ukusu 200 g parmezana Priprema: Crni i beli luk propržite na ulju od koštica grožđa 3-4 min. Dodajte šargarepu, koren peršuna i krompir, so, biber i dinstajte oko 5 min. Dodajte...
OpširnijeItalijanske pene sa spanaćem i paprikom
12.11.2018.Vrhunska italijanska Rummo pasta od ovog naizgled jednostavnog jela napraviće pravu simfoniju ukusa.
OpširnijeTartalete sa čeri paradajzom
08.11.2018.Sezona paradajza nikada nije pri kraju zahvaljujući Mutti proizvodima. Evo recepta koji to i dokazuje.
OpširnijeTart sa bundevom i kozjim sirom
05.11.2018.Kozji sir i bundeva su veoma ekstravagantna kombinacija, koju obavezno morate probati.
OpširnijeRižoto s bundevom i ruzmarinom
01.11.2018.Ne kaže se bez razloga da je rižoto najlepše jelo na svetu. Oprobajte se u ovom kulinarskom izazovu i bićete višestruko nagrađeni.
OpširnijeTopla salata od prokelja
29.10.2018.Ispraćamo poslednje tople dane uz ovu vitaminsku bombu.
Opširnije